torsdag 25 juni 2015

Stråningstorpsskolan

Till vänster hittar du kontaktuppgifter till personalen i de olika årskurserna samt till fritids. UTBILDNINGSINSPEKTIONENS SYFTE. See what people are saying and join the conversation.


Vad har hänt den här veckan? Vill du vara med och förverkliga vår vision? Ansvara för skolans idrottsdagar. Se Linn Aspelis profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Linn har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Linns kontakter och . Din sökning gav noll träffar. Har du skrivit in många sökor prova med färre. Försök med mer allmänna sökord.


På skolan är Ann-Kathrin Appelbring rektor och dess . Kontaktperson: Lena Björndahl Tel. Sveriges största söktjänst för öppettider. Vi har en ny Schemavisare. En ny uppdaterad version med flera förbättringar som visar ditt schema finns tillgänglig.


Nedan hittar du instruktioner hur du ska göra . På söndag blir det springlopp där pengarna går till Världens barn. OBS Samling vid stråningstorpsskolan för ombyte. Se dokument för spelschema.


Karlskoga kommun Skolförvaltningen. Föräldrarna till eleverna där och på andra . Vänder sig till barn i årskurs och 5. Det var vid 15-tiden på måndagen som mannen gick på den 12-åriga flickan. Stråningstorpsskolan idrottshall. Kan användas i på ställen där du inte kan stoppa in HTML- ko tex i kommentarfält eller i meddelanden mm. I vissa system omvandlas . Sedan åker vi till Nobelstadion runt 09:15.


Karlbergsskolans bibliotek. Portfoliodatabas för elevers alster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg