måndag 19 september 2016

Vav spjäll funktion

Spjäll för flödesreglering. Kontrollera ställdonets funktion. Inställning CAV- funktion.


Luftflödet till varje rum regleras med spjäll i någon form av terminalapparat i direkt . När aggregatet stoppar ska alla VAV spjäll gå till sitt injusterade max läge.

Omvänd funktion vid minskat värmebehov. Nya funktioner som Modbus-kommunikation, nattkylfunktion, . Ett större ventilationssystem kan vara uppbyggt med både VAV och CAV för olika delar. Lindinvent har don som är utrustade med inbyggd elektronik och givare för optimal funktion. Utgång för spjäll för forcerad ventilation (V AC), alt.


Linjär tryckreglering (inte en funktion av volymflöde). VAV : Variable Airflow Volume . T-stycke utan att det påverkar spjällets funktion.

Luftstyrningsspjället HFB innehåller en mätsond för beräkning av medelluftflöde, ett reglerspjäll och ett ställdon. TA 258RL är utrustad med Pl- funktion , vilket ger en. Val av spjällfunktion under värmedrift. För mer detaljerad information om apparatstatus, funktioner och felindikering.


Tryckreglering i tillufts- och. Kostnadsoptimerad för direktstyrning av spjäll eller varvtalsreglerade fläktar. P-Band) samt st timerfunktioner . Injustering, reglering, avstängning, VAV. Kraften som krävs för att öppna och stänga en spjällfunktion skiljer sig beroende. Midi – Kopplingskort med RJ45-kablage och externa givare för fuktsensor, VAV och forceringsspjäll.


Integrerad funktion för anslutning av kondensgivare. VAV system that can provide varying air. BESKRIVNING, FUNKTION BASiQ är en tryckoberoende elektronisk flödesregulator som i energisparande syfte används för att . Detta driftkort redovisar funktioner i styrsystem DUC som påverkar eller.


Funktion Den inbyggda temperaturgivaren GTmäter . GUARD Control integrerar ett flertal funktioner med ett gemensamt.

VAV reglering via Sash Position. Anpassade spjäll i förzinkat, lackerat . Om antalet spjäll i byggnaden är så många att det inte går att märka enligt punkt 2. VAV -box och SV-vent (A-out). Temperaturen konstanthålls i rummet via regulator i PLC. CAV- spjäll och utföra totala ventilationsinjusteringen i PLCn. VAV (Variable Air Volume) är valt kommer spjället.


Projektets syfte är att bidra till kunskapshöjning om SÖ-systemens funktioner och möjligheter. VÅV :s avfrostning är aktiv. LB aggregatet och spjäll ställs i läge för stoppat aggregat.


Hjälptexter – en ny och värdefull funktion är de små frågetecknen som hittas på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg