fredag 12 maj 2017

Gem tv online

Funktion TurboSwing filter sid 7. CO2-givare och change-over- funktion. ModBus, full kontroll över funktion och effekt i varje enskild enhet i systemet, och den. OJ-Air2-automatik stöds följande funktioner när du väljer AHU-.


I dessa aggregat har filtret bara som funktion att minska nedsmutsningen av värmeväxlaren.

Luftbehandlingsaggregatets funktion. Inställning av adress och funktion på TOUCH-panelen. Omvänd funktion vid minskat värmebehov. Nya funktioner som Modbus-kommunikation, nattkylfunktion, . Spjäll och mätanordningar skall ha hög noggrannhet vid. Lindinvent har don som är utrustade med inbyggd elektronik och givare för optimal funktion.


Utgång för spjäll för forcerad ventilation (V AC), alt.

Linjär tryckreglering (inte en funktion av volymflöde). T-stycke utan att det påverkar spjällets funktion. Luftstyrningsspjället HFB innehåller en mätsond för beräkning av medelluftflöde, ett reglerspjäll och ett ställdon. VAV Spjäll Epoxi lackade. TA 258RL är utrustad med Pl- funktion , vilket ger en.


Val av spjällfunktion under värmedrift. För mer detaljerad information om apparatstatus, funktioner och felindikering. Tryckreglering i tillufts- och. Kostnadsoptimerad för direktstyrning av spjäll eller varvtalsreglerade fläktar.


P-Band) samt st timerfunktioner . Injustering, reglering, avstängning, VAV. Kraften som krävs för att öppna och stänga en spjällfunktion skiljer sig beroende. Integrerad funktion för anslutning av kondensgivare. BESKRIVNING, FUNKTION BASiQ är en tryckoberoende elektronisk flödesregulator som i energisparande syfte används för att . Detta driftkort redovisar funktioner i styrsystem DUC som påverkar eller.


GUARD Control integrerar ett flertal funktioner med ett gemensamt.

Anpassade spjäll i förzinkat, lackerat . Om antalet spjäll i byggnaden är så många att det inte går att märka enligt punkt 2. Temperaturen konstanthålls i rummet via regulator i PLC. CAV- spjäll och utföra totala ventilationsinjusteringen i PLCn. Projektets syfte är att bidra till kunskapshöjning om SÖ-systemens funktioner och möjligheter.


VÅV :s avfrostning är aktiv. LB aggregatet och spjäll ställs i läge för stoppat aggregat. Hjälptexter – en ny och värdefull funktion är de små frågetecknen som hittas på.


Redovisad ljudnivå gäller anslutning utan spjäll eller med fullt öppet spjäll. Ett spjäll är en lucka som sitter i en kanal och som är avsedd att reglera eller stänga ett gas- eller vätskeflöde. En lucka som är det slutande elementet i en sorts . Spjället kan stängas både manuellt eller med hjälp av en motor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg