torsdag 7 december 2017

Skranta fritidsgård

Ungdomarna själva formar innehållet på sin fritidsgård. Genom att ta tillvara på ungdomarnas . Open mic ifrån En Hiphopkväll för Gambia på skranta fritidsgård. Andreas klev upp på scenen och kickade. Skranta fritidsgård , Karlskoga, Karlskoga.


Om företaget KARLSKOGA KOMMUN, FÖRSKOLA VALLMON OCH FRITIDSGÅRD SKRANTA i Karlskoga. Det var så många besökare under helgerna att något måste ske och därför gjordes gymnastiksalen om till . Projektet ”Innerst inne” med bl a Lysistrate spelas. Culturföreningen Lyset bildas.


Jag sökte mig till Karlskoga eftersom jag var mätt på Stockholm. Work hours, Add information. Jeimy, fritidsledare på skranta fritidsgård.


Föregår med gott exempel, härligt budskap på tröjan. Medarrangör denna söndag var Stackens fritidsgård. Visning, rundvandring och genomgång av och med deras personal.


Resa till fritidsgården sker på. Loud arrangerar R - vem R vi? Fritiden fritidsgård Mikaelskolan. Värdera lägenhet i Riksbyggen BRF Karlskogahus nr 11. Köp en statistisk marknadsvärdering baserad på Valueguard prisindex.


Det innebar att enbart flickor och deras mammor var välkomna. Den blev riktigt lycka säger Johanna. Kom förbi snacka och häng med oss.


Vi har lokaler som passar för . Södra Skärgårdens fritidsgård. Dojans fritidsgård Kyrksjöskolan. Före detta Karlbergsskolans högstadium, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg