onsdag 10 januari 2018

Ss 424 14 37 kabelförläggning i mark

Denna standard ger anvisningar om förläggning av kabel i mark. Standarden avser i första hand förläggning av installationskabel och kraftkabel upp till och med kV . Del : Rörförläggning i mark. Bild visar samförläggning i mark med kabelskyddsrör.


Avser krav på kabelskyddsrör med klassning normalt och förstärkt . PE används i byggnader, ovan mark och i mark som. Standarden förklarar vilka krav som ställs på kraftkabelförläggning i mark liksom samförläggning med andra kabeltyper. Kabelförläggning i mark enligt KJ41Målet med kursenEfter genomgången kurs skall du. Förläggning ovan mark, öppen förläggning.


Schaktningsfri förläggning. Regler för ledningar såväl i som ovan mark där staten genom Vägverket är. Anvisningar för förläggning av kabel i mark finns även i gällande EBR och Göteborg Energi Nät AB:s . När ledningsarbetet är utfört ska marken iordningställas i förut befintligt skick. FYLLNING, LAGER I MARK M M. Beträffande kabelförläggning i byggnader se SS 438.


FÖRLÄGGAS I KABELSKYDDSROR. Gränsdragning teleanslutning. IBH-är den fjärde versionen av installationsbestämmelser för högspännings-.


EBR-rapport KJ 41:ersätter tidigare utgåva KJ 41:och behandlar förläggningskonstruktioner för kablar i mark med märkspänning max 1kV samt skarvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg