onsdag 14 februari 2018

Kalmarsundsskolan fritids

Här kan du ändra ditt barns schema i förskola och fritidshem , ta del av förskolans och skolans dokumentation om just ditt barn, ta del av ditt barns frånvaro i . Efter grillningen av mackor och vatten krig så lekte barnen talang. Måndag: Lov, fritids för de barn som är anmälda. KALMARSUNDSSKOLAN , FÖRSKOLA OCH FRITIDSHEM.


Samlingssida för artiklar om kalmarsundsskolans. Fritidshem glöms ofta bort. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, . Läroplan för det obligatoriska skolväsendet, förskoleklassen och fritidshem. Idag var vi ute och vandrade från skolan till horsö! En liten nätt vandring på sammanlagt mil.


Igår startade team Frej en egen insamling till musikhjälpen genom en digital sparbössa som heter fritids Frej. Kalmarsundsskolan är en F-skola. Alla summor är välkomna, men självklart.


Som biträdande rektor kommer du arbeta bitr rektor riktat mot fritidshem och 50 . Här hittar du tillsyns- och granskningsbeslut, resultat från Skolenkäten, resultat från omrättning av nationella prov och information om anmälningar. Tillsammans har vi därför slitit med att samla in pengar till årets musikhjälpen! Fotboll ska få barn att ta ställning mot mobbing och kränkningar. Vi söker dig som vid behov vill vikariera i skolan och på fritids.


Populäraste verksamheterna. Mysig trea i markplan med två egna uteplatser. Motionsslingan finns utanför dörren och badbryggan inte . Grundskola årskurs 4-och fritidshem som organisatoriskt tillhör Lindöskolan. Regnbågen är ett åldersblandat fritids i åldrarna 6-år. Vårt mål är att alla ska känna sig trygga, uppleva glädje och trivsel.


Detta skapar vi genom inflytande, . Du är t ex tidigarelärare, lärare i fritidshem , fritidspedagog eller motsvarande. Påskbergsskolan F-och fritidshem. Väröbackaskolan F- 7-och fritidshem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg