tisdag 11 december 2018

Rökgasfläktar

Systemen består av rökgasfläktar med tillhörande automatik som säkerställer ett effektivt drag i skorstenen, så att förbränningen fungerar optimalt. En rökgasfläkt från exodraft ger dig perfekt drag i skorstenen. Upplev den fulla glädjen i med enklare tändning och bättre inomhusklimat. Här säljer vi rökgasfläktar och tillbehör till din skorsten.


Rökgasfläkt till lågt pris! Köp rökgasfläkt för ökat drag i rökkanal hos ventilation.

Med en rökgasfläkt från Exodraft slipper du att vita väggar, textilier och möbler missfärgas från sot och rök. Igensotade glasrutor på braskaminen blir ett minne . Installera en exodraft- rökgasfläkt på din skorsten och ta kontroll över din eldstad och styrningen av den. Du får den perfekta brasan och kan njuta av din öppna . Sortiment av axialfläktar med . Den ger dig ett optimalt skorstendrag så fort du tänder din eld.


Ta kontroll över draget i din skorsten. Vi har under åren utvecklat .

Nordic Heating erbjuder flera olika typer av rökgasfläktar. Idealisk för: Öppna spisar, termokaminer, braskaminer, kakelugnar, ugnar, . Idag sker rökgasventilering som en integrerad del i räddningsinsatsen, parallellt med livräddning och släckning. Om exodraft: exodraft är ett danskt bolag som har utvecklat och sålt rökgasfläktar i mer än år. Snabb rökevakuering underlättar . Läs våra erfarenheter och få reda på hur elektriskt kontrollerade skorstensdrag och värmeåtervinning har förvandlats till lösningar och affärsmässiga fördelar.


Med en exodraft rökgasfläkt för pelletsugnar och pannor får du exakt kontroll över skorstenen och undviker problem oavsett väder eller årstid. EWfjärrkontroll används för att reglera rökgasfläkten med eldstäder som använder fasta bränslen till exempel eldstäder och kaminer. Bor du i ett nyare eller renoverat äldre hus med en eldstad men får inte riktigt fyr på elden? Installera en rökgasfläkt på din skorsten och ta kontroll över din eldstad och styrningen av den. För större flödesområden eller högre tryck kan speciella rökgasfläktar fås.


Fläkten är lätt att montera. Den fästes direkt på rökgasledningen och . Om du har problem med att tända kan det bero på att du använder fel bränsle eller på dåligt drag i skorstenen. Draget i skorstenen orsakas . Det är viktigt att välja rätt typ och storlek på rökgasfläkten samt rätt styrning och tillbehör.


Både rökgasfläktar och rökgasfläktsystem är utförligt dokumenterade . Ekb erbjuder brand- och rökgasfläktar av bästa kvalitet.

Perfekta att installera vid områden med hög brandrisk. Klarar temperaturer på upp till 400°C. Om du installerar en rökgasfläkt på skorstenen och tillhörande styranordning har du alltid kontroll över draget i din skorsten. När rökgasfläktar går skapar de ett . I järnpulververket i Höganäs används rökgasfläktar för att hålla ett lämpligt undertryck i glödgningsugnarna så att rökgaserna evakueras.


Innerröret, som sticker ne har en utvändig dimension på ca 1mm. Den exodraft rökgasfläkt RSV är en frånluftsfläkt byggd med en stark vertikal urladdning. Som rökgasfläkten monter. EXHAUSTO rökgasfläkt typ RSV har en kraftig vertikal avluft.


Problem med att tända elden. Skorstensdraget skapas genom .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg