måndag 9 mars 2015

Gul motorlampa lyser passat

Kollade manualen och den säger störning i avgassystemet. Motorlampan lyser , på felsökningen står det såhär. Motorvarningslampan varnar och gör föraren uppmärksam på att något är fel. Det här betyder symbolen på . Nu har jag blivit med gul motorlampa som tänds ibland under gasdrift.


Har precis köpt mig en 2. Min motorlampa började lysa, de sa att lyser den gult är det ingen fara. Vad kan det vara för fel när motorlampan på instrumentpanelen lyser gult? Trots att lampan med motorsymbolen lyser går bilen som en klocka.


Mycket kort om transformatorn och Finlands elnät. En motorlampa som lyser orange innebär ett allvarligt fel, eftersom den indikerar. En ignorerad gul varning kan därför tillslut växla om till röd. I boken står det ” Lyser : När ett fel uppträder under färd som försämrar avgaskvaliteten (t ex. defekt lambdasond) Sänk hastigheten och kör . Nu vet jag inte riktigt om jag hamnat rätt men tänkte göra ett försök!


Grunnen til at denne lyser er at det er noe feil med enten bilens. Den verste av dem er den som lyser Check engine, eller motorlampa , som . Hej Den gule motor lampe i instrumentbordet begyndte at lyse i går på vej hjem fra bytur. Titta på stickan, vänta inte tills varningslampan lyser.


Hvem har ikke opplevd at den gule motorlampa i instrumentpanelet lyser ? Passat med 4-litersmotor. Er det noe alvorlig, eller kan det vente? Hvorfor kan jeg ikke nullstille . Synker ladespenningen til under Volt, lyser denne lampen.


Det betyr at batteriet ikke får tilstrekkelig lading. Dynamoreima kan ha røket. GUL LAMPE: Slik ser Indikatorlampen ut, dog i ulike varianter. Som regel sentralt plassert midt i dashbordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg