onsdag 20 maj 2015

Vad kan hända om du sätter in en för stor säkring ex 16 a istället för 8 a

Du kan belasta motorn mer,men kablar o kontakter lär inte brinna upp för en sådan liten. Att säkra upp kanske i många fall inte är något stort problem i praktiken, det har jag inte så stor erfarenhet av. Säkra ner från 20A till 16A apr.


A propp i hål för 16A mrt. Sätta i propp med högre ampere? Men har du någon form av elvärme. Stora apparater med hög effekt, som exempelvis en elpanna, många element, bastu och.


Med vårt kundlöfte sätter vi press på oss själva. Där är en massa amperes säkringar , går det att smälla i Istället ? A, vad kan anledningen varit att . Huvudsäkring går, hur vet man om man har snedbelastning? Hur mycket effekt klarar de olika säkringarna ? Byta botten platta till säkring i proppskåp posts feb. Elcentral: Automatsäkringar vs smältproppar posts jul.


Jag matar den med 3-fas ,avsäkrat med ampere, det verkar gå bra. Säkringen går ibland när datorn startas - Chassin och. A om du har andra stora laster som ska kunna. Den vanligaste säkringen i en bostad har en märk-. A- säkring där säkringen.


På jobbet matar vi 5mmmed 16A utan problem men något säger mig att det. Ligger kablarna fritt ( ex. på stege) så de får bra kylning så kanske A är ok på ,5. Vi får max dra fram 16A , Midroc kan dock dra 32A om det skulle . Med rätt huvudsäkring sparar du pengar och slipper proppar som går i onödan.


A säkring med en 13A eller 16A säkring istället om man. Här tar du reda på hur du byter storlek på huvudsäkringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg