torsdag 7 maj 2015

Varningslampa led

Funktioner Kompakt och mycket synligMed stark magnet att fästas på fordonet ( magnet berör inte ytan)Kan placeras på marken eller vägenHölje tillverkad av su. Superstabil LED-varningslampa med olika ljusprogram som t. SOS, blixtljus, fast sken osv. Synlig på upp till 8m håll. Varningslampa LED hos ELDIREKT.


Magnetisk varningslampa med 16x blinkande.

Utmärkt att lägga på vägen vid eventuellt stopp. Kan även fästas på fordonet med hjälp av den starka magneten. Embed or link this publication.


Praktisk på resan och perfekt komplement till varningstriangeln. LEDguardian ROAD FLARE är en kompakt LED - varningslampa för nödsituationer på vägen, . Har en stärk magnet och sugkoppsfäste. The emergency LED safety light is designed for police, firefighters, first responders and individuals.


Lamporna finns i två olika . LED varningslampor som lyser mycket starkt.

Till BL22 BL4x och BL5x går det att montera. Multifunktionell LED-varningslampa med magnetfäste, vattentät och stöttålig. Fyrkantig varningslampa med pulserande gult ljus.


Detta räddningsljus är speciellt framtaget för poliser, brandmän och räddningstjänst och nu även tillgänglig för . Dessa varningslampa med blinkfunktion har olika varningsfunktioner och superstarka, röda LED. Lampan lyser starkt och kan . Utförande:LED-varningsljus med blåa CREE-LEDs med hög ljusinsensitet med blå punkt som varnar vid backning med gaffeltruck och andra maskiner. LED-ljus används för trafik-dirigering. Kabel 3m med koppling för cigarettuttag. Magnetfäste - Reservdelar till släpvagn och husvagn hittar du hos Valeryd!


Med vridbar lins och låsbeslag. Fast eller blinkande sken i den . OSRAM LEDguardian varningslampor är det perfekta LED-tillbehöret för den som. Mycket effektivt komplement till varningstriangel för oväntande stop vid vägkanten.


Bicycle 5LED Bicycle Taillights Warning Lights LED Flashlight Bicycle. Totalt dioder, st orange runt om hela pucken samt fyra vita som lyser rakt upp, som en . Vår Maxilite LED lampa ger extra synlighet. Monteras enkelt på en kona .

JGL säljer ett stort utbud av LED Beacon Light och Signalljus. V DC LED Strobe Beacon Light with LED bulb and i. En varningslampa med ljusdioder, olika. Se vårt sortiment med blixtljus och varningslampor här. Köp Radial Beacon varningslampa LED hos Bax Music och få års garanti, dagars pengarna tillbaka garanti och leverans inom 2-arbetsdagar. Kräver att motorstyrningen har utgång för.


LED-lampa som indikerar port i rörelse. I trafiken är det viktigt att se och synas. Smidig och ergonomisk design. Vi har prisvärda modellampassade glas och reflektorer etc.


LED -ljus, halogenlampor, xenonlampor och. Funderade först på att ha fyra lösa dioder men hittade en graetzbrygga i DIP-kapsel men risken är att det blir för varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg