tisdag 6 oktober 2015

Iftac optotekniker

Utbildningen är veckor lång och motsvarar 2YH-poäng, varav veckor . Iftac erbjuder utbildning och certifiering till företag och studerande som vill öka sin. Ett mångårigt samarbete med Ericsson garanterar aktualitet och kvalitet i en bred och generell utbildning med yrkesprofilering mot installation och förläggning av . Det råder stor brist på yrkeskunnig personal, i Sverige och över hela världen. Installation av fiberoptik är ett snabbt växande område nationellt och internationellt.


Optotekniker är den enda längre utbildningen inom området i Europa. Vår utbildning är Europas enda inom det reguljära . Att arbeta som optotekniker innebär ett omväxlande arbete där du får chans. Se Ann-Charlotte Östlunds profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Ann- Charlotte har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck . KLASSUPPSÄTTNING (À ST) KLASSUPPS.


ENSTAKA EXEMPLAR ENSTAKA EX. Hudiksvall Iftac AB (Yrkeshögskola). Nyköping Campus Nyköping, Nyköpings . YH-utbildningen för optotekniker har visat mycket goda resultat i alla år, . Alla artiklar taggade med Iftac.


Nu kan de erbjuda ett 20- tal optotekniker per år en internationell certifiering som öppnar . Som optotekniker arbetar du med installation av fiberoptik – ett snabbt växande. Därmed är Iftac också ETAs första fiberskola i Europa. Iftac blir ETAs första fiberskola i Europa. Där kommer ett 20-tal optotekniker per år kunna få en internationell certifiering som öppnar upp för . Utbildningsföretaget Iftac AB, har i årets ansökningar om att få starta. Den andra heter Fastighetstekniker, terminer . Vi samarbetar även med utbildningsföretag som Iftac och ICT Networks där vi utbildar och certifierar Sveriges blivande optotekniker.


Museolog med sikte på en internationell karriär inom bredbandsutbyggnad. Sophie vill arbeta med fiberprojekt utomlands. Search for - iftac - IcuTube. Images on instagram about iftac.


Utbildare: fastande mage inför provtagning Iftac AB. Status, varumärken, adress mm för Iftac Aktiebolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg