måndag 19 oktober 2015

Partmärkning

Partmärkningar används för att särskilja olika elledningar i en kabel. Vanligast är färgmärkning eller tryckta siffror på ledarna. Kontakta oss för kundanpassade lösningar gällande identifikation av kablar, ledningar, rör, komponenter, slangar och mycket mer. GEKAB erbjuder ett komplett system för professionella märkningar och graverade skyltar. Allt kundanpassat med leverans inom timmar i färdiga jobbpack.


Kundanpassad märkning för företag och industrier. Traditionel partmärkning. Extruderad slang i profil. Partexmärkning i vardagstal. Handla PARTMÄRKNING TF1BL5-VIT till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist.


Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor. FLEXIPRINT är ett unikt system för rationell och varaktig märkning av enkelledare och tunna kablar i elutrustningar och fiberinstallationer mm. Vi tillverkar produkter och tillbehör och erbjuder tjänster för identifikation av elledningar, . Hos LAPP hittar du hållbar och smidig partmärkning för ledare, parter och tunna kablar i elutrustningar samt fiberinstallationer. Märkprofilen är oval med speciell fjädring och . Skaffa ett abonnemang och logga in så berättar vi mer!


För part- och kabelmärkning, elektriska utrustningar, fiberinstallationer. För utskrift på termotransferskrivare. Snabb och enkel partmärkning. Få artiklar – men klarar alla areor.


Skriv bara ut det du behöver, inget spill. Färg och utförande enligt lokala regler. Colour and type according to local rules. Med laserteknikens hjälp får . Flexiprint partmärkning är ett unikt system för varaktig märkning.


Denna smarta märkning finns för olika kabeldiameter, alltifrån upp till 16mm. Svart halogenfri polyolefin. Isolering: Micaband och PEX. Material i yttre mantel, PVC (Polyvinylklorid).


Ledarens nominella area, 1. I enlighet med EN 60332-1-2. Halogenfri (enligt EN 60754-1/2), Nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg