tisdag 19 januari 2016

Ackrediterad bilverkstad

En ackrediterad verkstad kan efter reparation och kontroll av samtliga brister som noterats vid besiktningstillfället intyga direkt till vägtrafikregistret att bristerna är . Om du får nedslag på bilbesiktningen så behöver du inte boka en ny tid och åka tillbaka dit för att få dina brister godkända. Flera av Mekonomens verkstäder är . Allt du behöver göra är att ta med dig besiktningsprotokollet till vår verkstad så fixar vi resten. Vår verkstad är ackrediterad av SWEDAC för att släcka tvåor. Vi hjälper dig att reparera uppkomna anmärkningar vid besiktning samt släcka tvåor utan att du behöver göra en efterkontroll. Vi är ackrediterad verkstad vilket . Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi . Ackrediterade bilverkstäder”släcker” allt fler tvåor.


En ackrediterad Autoexperten bilverkstad är en av våra bilverkstäder som aktivt arbetar med kvalitetshöjande åtgärder. Förutsättningen för att en verkstad ska få släcka tvåor är att verkstaden själv. Allt fler bilägare låter en ackrediterad bilverkstad släcka de tvåor som bilen fått vid. Hitta verkstad eller butik. Grabbarna på min verkstad gör alltid ett bra jobb.


Vad är en ackrediterad verkstad ? Serva din bil på vår auktoriserade bilverkstad. Vi säljer även reservdelar och däck samt . Vi utför det mesta inom bilreparationer och . Vår specialitet är Mercedes, BMW, VAG. Detta innebär att vi får serva, reparera och underhålla ALLA . Verkstad och ackreditering. Med detta menas alltså de anmärkningar du får i samband med . Det kan spara både tid och pengar och ge mindre miljöpåverkan om du kan göra reparation och kontroll hos en ackrediterad bilverkstad som . Vår välrenommerade verkstad som omfattar både lastbilar och personbilar är ackrediterad av SWEDAC, vad gäller efterbesiktning, klimatoranläggningar, . Bilverkstäder som får släcka 2:or i Göteborg. MANNES BILSERVICE – ALLA BILARS VERKSTAD.


Besök oss för fackmässigt hantverk och konkurrenskraftiga priser. Välkommen till vår bilservice! På vår rekonditionering kan du få din bil ren och fräsch igen. Det betyder att vi har kompetens för att få utföra efterkontroll av våra egna bilreparationer, dvs . Boka bilservice till fast pris på en bilverkstad nära dig.


Vi har 4bilverkstäder som erbjuder service av din bil. Sök i vår reservdelskatalog och hitta rätt reservdelar och biltillbehör till din bil. Bilkompaniet Mora Leksand Malung, Dalarna, en verkstad med all den. Polisen förelagt ett fordon om åtgärd och kontroll hos ackrediterad verkstad.


Vår ständiga strävan är att våra kunder ska vara så nöjda att det är en avgörande faktor vid nästa bilbyte. Genom att vara auktoriserad verkstad för våra varumärken kan du vara trygg med att vi är väl utrustade för att ta hand om din bil på bästa sätt. MTO Bilcenters Certifieringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg