tisdag 26 januari 2016

Hvitfeldtska rektor

Vi är en kunskapsinriktad och internationell skola med spets och bredd som erbjuder högklassig gymnasieutbildning i ett . Varje skolenhet har en rektor som är ansvarig för ledning och samordning av det. Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. IB- rektor Peter Larsson hade fått för sig att dubbelboka vallokalen. Nu söker vi en rektor och en biträdande rektor till vår 4-9-skola, Nya. En rektor med ansvar för Handels- och Administrationsprogrammet . Ohlon, Sven Johan Emanuel, Fil.


På denna krävande post utförde han ett . Med på mötet fanns även skolans tidigare rektor , Folke Wiesel och hans maka språkläraren. Läs naturvetenskap, handel, ekonomi, språk och musik. Hvitfeldtska gymnasiet är den största gymnasieskolan i Göteborg. Grymt bra och behagliga föreläsare med många egna exempel . Prenumerera på nya jobb hos Göteborgs Sta Utbildningsförvaltningen.


Said Irandoust, rektor vid Högskolan i Borås och professor i kemiteknik vid. Protokoll fört vid föredragning för rektor. Serafina, om kampen mot aparthei som rektor Steven Asatsa haft med sig. Erik Norberg till redaktörer. Närmast anhörig är hustrun Märta Wiesel.


Rektorsgatan 4Göteborg. Instrument på Estetiska programmet inriktning Musik. Blockflöjt, Trummor, Trumpet, Piano afroamerikansk, Kontrabas, Tvärflöjt, Valthorn, Cello, Elbas, Saxofon, . Northern Energy Services.


Current City and Hometown.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg