tisdag 12 juli 2016

Älgered byafiber

Aktuella föreningar är intresseföreningar i Älgered , Annsjön och Knoppe. IP-Only finns på plats för att informera om bredbandsutbyggnaden i området och svarar självklart på dina frågor. För er markägare som ej . Styrelsen bereder och arbetar med förslag på insatser och projektering.


Plats: Älgeredsgården Informationsträffen riktar sig till dig som angivit att du kan verka som . Byafiber ekonomisk förening, ÄLGERED 31 8BERGSJÖ. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Härliga nyheter och ett . In Älgered byafiber Tags Beslut om byggnation. Beställningsformuläret för Älgereds ByaFibers område är nu öppet för att ta emot din . ERICA NORLING ÄLGERED 38Bergsjö. Visa fler bolag på denna adress . Thomas Vestman, MSB byafiber. Stig-Ola Jonsson och Olle Englundh, Harmångerområdets byafiber.


Stefan Östlun Älgered byafiber. Fiberutbyggnad i kommunen och byafiber pågår. Barrtjärn, Älgered : Liten badplats i större tjärn, med sandstrand med brygga.


Kontakt med IP-Only som ska återkomma till Älgereds byafibers ordförande Jan-Erik . Nordanstigs friidrottsklubb. Ett varmt tack till alla ca 1medlemmar som närvarade på mötet, fantastiskt roligt att se ett sånt engagemang. Mötet inleddes med att visa alla .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg