onsdag 27 juli 2016

Tdk sözlük türkçe

Aradığınız sözü aşağıdaki sorgu kutusuna yazdıktan sonra Ara düğmesini tıklayın. Aramaya başlamadan önce lütfen uyarıları okuyun. Kelime ve terimleri çevir ve farklı. TÜRKÇENİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ İÇİN. Sözcüklerin anlamlarının yanı sıra örnek cümleler, kelimeyi içeren atasözleri, deyimler, birleşik . The Turkish Language Institution is the official regulatory body of the Turkish language,.


Vay efendim sözlükte aşağılayıcı tanımlar var. Bu tanımlar, halk arasında var. Sözlükler , bir dilin bütün veya belli bir çağda kullanılmış kelimelerim ve deyimlerini alfabe sırasına göre alarak tanımlarını yapan, açıklayan, başka dillerdeki . Tükendi Gelince Haber Ver.


Baykal-Bilgisayar Ağları Kitabı . Sözlüğü , TDK Bilişim Terimleri Sözlüğü , N. Bu sözlükte, radyo ve televizyonlardaki haber ve programlarda geçen ve telaffuz. TDK Başkanı Kaçalin, anadilleri Kürtçe olan öğretim üyesi ve . Bazı kelimelerin anlamları (Kaynak : TDK ). Eş sesli kelimeler nedir? Türkçe karşılığı olarak kullanılır. Karahanlı dönemi metinlerinden itibaren takip edebildiğimiz, yine bu dönemde kadını adlandırmak için yaygın bir şekilde kullanılan uragut kelimesinin kökenini. Anlamlarıyla beraber sözlük defterine yazılacak.


Ancak Türk Dil Kurumunun resmi sitesi DEĞİLDİR! Eş Anlamlısı, halk dilinde, halk ağzı, ne . Balayı full izle, Balayı türkçe dublaj izle, Balayı hd izle, Tereza ve Radim çiftinin kusursuz. TDK sözlüğüne baktığımız zaman bilgi. Eşe İsminin TDK Notasyonu.


AFACANLAR ÇETESİ ÖZETİBİ ATARMISINIZ ÇOKKK KISA OLSUN LÜTFEN KONU VE ANAFİKİRİDE ATARSANIZ SEVİNİRİM. Kurum Adı: Türk Dil Kurumu; Web Sayfası: http://www. Tel: +3124286100; Adres: Atatürk Bulvarı Nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg