tisdag 15 november 2016

Märkning av kablar

Paket med 1stycken clips för kabelmärkning. Passar kablar med en diameter på ca mm. Levereras i stycken färger och stycken av varje siffra (till 9). Märksystem för part och kabel. Hylsor för både fast och lös kabel.


Självhäftande märkning i ark och rulle och i många olika utföranden. Anpassat efter alla tillämpningar – både för märkning av enskilda tunna ledare eller tjocka kablar. De du länkar till är nog avsedda för 4-mm kablar och det är ju inte alla i. Vid underhåll och reparationer kan IT och IMP märkesplattor märkas med etiketter skrivna i en termalskrivare. Detta är ett utmärkt sätt för ingenjörer . Nätverkskablar och liknande tjocklek. ID PAL är en prisvär lättanvän portabel etikettskrivare utformad för märkning av kablar i serverrum och datahallar - inte kontoret.


Med ID PAL sitter etiketterna. Man kan ha olika färger på kablarna för en enkel och tydlig klassifikation, men det bör kombineras med annan märkning så att det inte råder några tvivel om vad. Tillverkad i ett speciellt material som utformats för märkning av kablar och andra cylindriska föremål med liten diameter.


Etiketten kan fästas på två olika sätt:. Knutwall Marking Systems AB erbjuder flexibla lösningar för kabelmärkning. Draka ändrar beteckningarna på de halogenfria kablarna. Kravet på märkning utökades till att även . Märkning av VVS, kyl- och processmedieinstallationer. Detta innebär exempelvis att ABBJ blir AXQJ, EBBJ blir EXQJ och . Beställ idag, leverans imorgon!


Brady erbjuder ett komplett sortiment med lösningar för märkning av ledningar och kablar. Bradys självlaminerande etiketter är den mest populära lösningen för. Tapen till skrivaren är en av marknadens absolut mest tåliga, gjord för industrimiljö och för att kunna tåla märkning av kablar i tuffa miljöer som sol, vindar m. Nermans hjälper dig att välja rätt produkt för din märkning av kablar. Vi erbjuder en stor variation av tekniker.


De tidigare kraven prioriterade . Ahlsell Produkter El Automation Plintar, märkning , kanaler. Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, le ljuskällor, kabel , elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, . Kabel -, ledningsmärkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg