fredag 18 november 2016

Matematikpapper

Här finns kopieringsunderlag som du fritt kan använda i din undervisning. En del lärare skriver ut exakt det som behövs till en lektion, andra gör . Matematikpapper är en jämförelsevis ny ingång. Det började med att vi till en arti- kel i Nämnaren behövde ett prickpapper och redaktionen gjorde ett eget.


På NCM:s hemsida Nämnaren på nätet finns kopieringsunderlag med matematikpapper av alla slag. Blodigt allvar när Kevin gör ett matematikpapper. Ladda ner royaltyfria Vågrät kvadrat, grid vit matematik papper.


Här finns papper med olika grundmönster att fritt använda i undervisningen. Samla i en pärm, nära tillhands för att direkt kunna använda i klassrummet. Kopieringsunderlag, exempel. Foto handla om Textur för bakgrund för detaljmatematikpapper.


Kännedom om hur rektanglar kan se ut. Centimeterrutade ark, finns att hämta på ncm. Egna nyheter denna vecka! Engelskläxa och matematikpapper in! Ingen läxhjälp denna vecka.


Triangel med motsvarande regler. Erfarenheter Ett omtyckt spel som . Svenska – läsa högt gånger (30) minuter för vuxen. Ett frivilligt matematikpapper har även skickats hem för de som vill ha en liten större utmaning. Kanske gillar du: Kängurun–matematik från NCM.


THINK MACE - På den här sidan finns mycket fina labyrinter att skriva ut. Lektionsmateril grundskolan. Strävorna(praktiska uppgifter). Math Trainer - Multiplication.


GIFs That Explain Mathematical Concepts. Tangrams Print the pattern belo. Slutmålet är ju att klara AG på 3min och AG 2 . Eleverna får varsitt matematikpapper de ska jobba med själva om klockan.


Pappret består av klockor med visare som de ska skriva ut tiderna . Roligt och aktuellt matematikpapper ! Nästa vecka kommer de att få hem ett nytt matematikpapper att träna på en gång om dagen. Vi har läst upp våra berättelser om sportlovet samt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg