tisdag 25 juli 2017

Motorfäste utombordsmotor

Tillverkad i anodiserad aluminium och platta i marinplywood. Monteringsanvisning medföljer. Jämför priser och läs recensioner på Båttillbehör. MOTORFÄSTE RF MAX 40KG MOTOR. NOA motorfäste Mycket enkel upphän.


Fjäderbelastad för enkel upp och nedfällning av motorn.

Fjädrar och bultar i rostfritt. Snabbfäste till motorfäste. Olika fästen och tillbehör för upphängning av utombordare. Har ett gammaldags motorfäste till min utombordare på segelbåten, dvs en metallränna med ett viklat spår i toppen där man drar upp motorn i . Passar i princip alla utombordare.


Vi har tillbehör för att din utombordare ska fungera så bra som möjligt. Allt ifrån trimmotorer, spolmuffar och även l. För mer information om våra båtmotorer, .

Du kan handla båtreservdelar och båttillbehör direkt i vår butik i Stockholm eller online på vår hemsida. SEK med dagars FULL returrätt. Fästbultar samt monteringsanvisning medföljer. För 4-takts utombordsmotorer. Rekommenderas till 2-takts utombordare upp till hk.


Plattans mått: bredd 1mm höjd . Jo, som trådämnet lyder är jag bara nyfiken på vad namnet på ett motorfäste för fastsättning utav en extra utombordsmotor kan tänkas heta. Akterspegeln lutar lite (iw23ea). Måste jag köpa ett speciellt motorfäste ? Såg i en butik att de har ett som såg bra ut tyckte jag.


Justerar hjälpmotorn i fem olika lägen mellan . Här hittar du billiga båtdelar på nätet. Vi har båtdelar till din utombordsmotor , utombordare, båtmotorer. Nu erbjuder vi starka, vackra och lättmonterade motorfästen för dig som vill förändra monteringshöjden för utombordare på din båt. Någon som har något tips på ett bra motorfäste.


Listpris: 5600:-) LÄS MER LÄGG I KUNDVAGN. All information i denna handbok är baserad på den senaste.

Torka av motorns utsida med en trasa doppad i ren olja. Motorfäste höj och sänkbart max 30kg. Marindepån och Skanstull Marin. Köp online Volvo Penta motorfäste utombor. Motorer till båtar ᐈ Avslutad aug 21:09.


Lagerstatus: Slut på lager (kan ej levereras, se köpvillkor). Seagull forty Plus, utombordsmotor med svart bensintank. Tillhörande motorfäste (B) och säck till motorfäste (C). Stativet i aluminium - ca vikt fem kilo. Plastimo, motorfäste till montering på mantåg, diameter mm.


Lämplig för alla utombordsmotor upp till 40HP. Läs bruksanvisningen noga innan användandet av din utombordsmotor. Den låga profilen gör att däcket förblir rent när. Här monterar vi ett motorfäste för hjälpmotor på badbryggan.


Den verkar sakna vinkeljärn för att fästa i båten me. Det finns en del skruvar till den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg