fredag 23 mars 2018

Runkeeper app

Förutom löpning kan du bevaka promenader , cykelturer och träningspass. Nya svenska musik- och träningsappen Runify skräddarsyr musiken till träningspasset. Mata in info i appen så väljer och varvar den musik . En ny app , vid namn Sweatcoin, som vuxit kraftigt i popularitet betalar sina användare en egen kryptovaluta för svett. Eller i alla fall för varje . Appen består av flera rundturer: Turen Rysligheter i Göteborgs Historia tar dig med på en liten tur genom Göteborg – på ett lite mörkare, läskigare och kanske . Vi har därför valt att rekommendera en inofficiell geocaching app vid.


Traede lets fashion brands, retailers and agents buy and sell fashion more easily. Appen går att kombinera med din egen spellista! Har du turen att själv stöta på någon av våra svenska fantastiska djur kan du . Om din telefon är inställd på ett annat språk än svenska blir det automatiskt den . Kommentarer här på Swedroid och i Play Store har tydliggjort att vissa verkligen tycker om svenska spelet Turf. Somliga användare har till och . För den som vill hålla koll på sin löpning är en app i mobilen ett. Det som drar ned betyget är att appen inte finns på svenska och att den är . Tidigare handlade det mycket om att suga in så mycket information som möjligt i en app , som utöver att logga löprundan skulle bli din . När appen lanserades för snart fyra år sedan kändes den uppseendeväckande ofärdig.


Alternativen för färdsätt begränsar sig till bil eller promenad , men. De svenska storstäderna finns med sedan flera år tillbaka och det . I appen kan personliga tränare erbjuda pass i allt från löpning till. Appen fungerar även att mäta promenader eller joggingrundor på ett enkelt . Du kan även köpa biljetter till vissa evenemang och klubbar direkt i appen , för att.


Go Jauntly är en social promenad - app där du skapar och kurerar dina egna . Då kan du prova denna app , som hjälper dig att trappa ner och som peppar dig på vägen. Vi passerar bland annat ”den svenska näktergalen” och lär om . Taggar: Runbit, motion, hälsa, app , applikation, promenad , löpning, . Sensordata samlas in och efter en promenad på minst två minuter uppskattas din hälta och visas direkt i telefonen. Den här appen gjorde succé på min paddelsemester nyligen då hela. Svensk lag ska tillämpas på tvisten. Visa vägbeskrivningen för bil, promenad eller cykel genom att trycka på Steg Anvisningar längst ned . App , GPS Quiz, Jönköping, Tipspromenad).


Webbplatsen finns på både svenska och engelska och går att använda i hela världen. Upplev Astrid Lindgrens Vimmerby genom vår nylanserade app Astrid Lindgrens Vimmerby”! Vi önskar er en trevlig promenad i Astrid Lindgrens Vimmerby! Thanks go to Jessica for translating the program from English to Swedish for us.


ENTER Mölndal – Tulebosjön” är en app och en platsspecifik upplevelse för familj och barn från år, som berättar om den unika forntidshistorien. Ta med din mobil och gå på en promenad intill sjön. Den finns på svenska och engelska. Jag ställde frågan till två svenska startups och testade om deras appar.


Ny promenad - app guidar i en och en halvs kilometer i Bernadottes fotspår. Inte nog med att stavarna kan användas vid promenader och löpning de passar dessutom helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg