tisdag 27 mars 2018

Sorptionsavfuktare

EchoDry Combi II SAF-Z80Ksorptionsavfuktare. Fuktkontrolls sorptionsavfuktare (adsorptionsavfuktare) används för torkning av luft även vid låga temperaturer och lågt vatteninnehåll. Sammanfattnade beskrivning kring Acetec sorptionsavfuktare i krypgrund.


Energibesparing med avfuktare såsom sorptionsavfuktare. Rotorn består av ett stort antal luft. Här beskrivs grundläggande hur avfuktare som sorptionsavfuktare fungerar med mera.

Vad är sorptionsavfuktare ? Vi förklarar i vårt fuktlexikon. Innan den termiska avfuktarens genombrott, var . Hej, vill höra era tankar, funderingar och erfarenheter kring nedan. Vi har sorptionsavfuktare för alla miljöer och behov.


Alltid fri frakt och personlig service. Vi hjälper dig välja rätt lösning för ditt fuktproblem. EvoDry 6H är en sorptionsavfuktare som är bra lämpad för de utrymmen där andra avfuktare inte riktigt håller måttet.


Modern avfuktare som klarar av att avfukta ner till °C!

Det är nämligen så att kondens- eller . I vårt sortiment hittar du effektiva sorptionsavfuktare för proffs med större applikationer. ASE 2har starkt och robust hölje och är idealisk för torkning efter vattenskador, torkning av byg. ComDry M210X:s låga vikt gör den mycket effektiv för tillämpningar med frekvent mobilitet och . Här på Ventbutiken säljer vi olika modeller från Munters. Luftavfuktaren är lämplig för garage, husvagn, segelbåt, vind och sommarstuga.


Corroventa CTR STD-TT sorptionsavfuktare. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Snabb leverans, öppet köp i dagar och fantastiska priser! En sorptionsavfuktare klarar att avfukta luft i lägre temperaturer och passar därför till krypgrun vin . Avfuktarna är utrustade med en patentera. Krypgrunder förekommer i olika utförande, främst med avseende på ventilationen, uteluftsventilera . Vi arbetar med avfuktare och sorptionsavfuktare från DST Seibu Giken.


En av fördelarna med sorptionsavfuktare är att de klarar av att ta bort . PD-4är den senaste i serien av tre avfuktare från vår leverantör. Med högre kapacitet klarar den av upp till hela kg avfuktat . Sorptionsavfuktare PD 400. Sveriges hyresgäster känner sig otrygga i sin källare?


Våra sorptionsavfuktare har hög kapacitet, låg energiförbrukning och bra kvalitet vilket uppskattas av våra kunder.

Skillnaden mellan sorptionsavfuktare och kondensavfuktare. Processluften recirkuleras i ett slutet system, där uteluft kan införas vid procesinloppet för att ge ett positivt . Fungerar till skillnad från kylavfuktare effektivt även vid låga temperaturer. Luften som ska avfuktas med en sorptionsavfuktare passerar genom en långsamt roterande rotor, en så kallad kiselgelsrotor. Kiselgel är ett material som tar bort .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg