onsdag 1 augusti 2018

Kraftringen faktura

För att du lättare ska hitta dina betalningsuppgifter har vi samlat alla dessa på ett ställe på framsidan. I specifikationen har vi . Som ett led i att effektivisera verksamheten och också måna om miljön håller. Här kan du läsa mer om vad som händer vid utebliven betalning av faktura.


I Mina sidor kan du följa din elförbrukning i realtid. Du kan också se dina gamla fakturor, kontakta kundservice och lämna mätarställningar. Perfekt för dig som vill. Ta med ditt elavtal när du flyttar.


Uppdatera dina kontaktuppgifter. Implementeringen startar i september och först ut är våra kunder i Lomma. Fakturaförklaring för företagskunder. I detta filmklipp beskriver vi hur vår nya faktura är uppbyggd för dig som företagskund. Rörligt elpris passar dig som är beredd på att elpriset kan gå upp och ner.


Historiskt sett har rörligt elpris varit billigare än fast. Genom ett samarbete med Ecster kan vi erbjuda dig att dela upp din betalning när du beställer solceller, fiberanslutning eller fjärrvärme av oss. Vi har flera avtalsformer att välja bland. När du tecknar elavtal hos oss får du alltid 1 förnybar el. Vi tycker det är viktigt att du får information om hur den el du använder produceras och vilken miljöpåverkan den har.


Därför redovisar vi elens . Varje år investerar vi ca 2miljoner kronor i att upprätthålla våra elnät. I samband med detta har samtliga kunder som tidigare fått sin faktura som e- faktura. Har du fått din faktura via Kivra? Ha gärna en gammal faktura. Fullständiga avtalsvillkor hittar du här.


Kraftringen har infört nya rutiner för all fakturahantering. För betalning med e- faktura kontakta din internetbank. Med vårt tankkort för fordonsgas får du rabatt redan vid första tankningen.


Du får en faktura från oss varje måna. Tänk på att alltid göra ett . I våra elpriser ingår alltid 1 förnybar el. Då ringer du vårt ordinarie. Här hittar du våra aktuella elpriser.


Då är det ditt elnätsbolag du . Här finner du våra effektavgifter för lågspänningsabonnemang i Skåne, Småland och Blekinge. Min son har inte fått någon faktura sedan i januari. Om du köper din el av Ystad Energihandel får du elnätsavgiften och elhandelsavgiften på samma faktura. Till dig som tidigare valt att få en e- faktura direkt till din internetbank och nu. Vi får en faktura varje kvartal och Airwatergreen sköter resten.


Förutom att sänka luftfuktigheten förser Airwatergreen oss med data över hur kamrarna mår, vilket . Sinfra vill skicka e- faktura till er som medlem för att minska miljöbelastningen, öka effektiviteten och förbättra kvaliteten. Av samma skäl ställer vi dessa krav även .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg