fredag 7 augusti 2015

Armour thyroid läkare

Detaljer med hög precision och kvalitet. I vår verkstad i Luleå är vår toppmoderna fiberlaserskärare i full drift. Laserskärning är en teknik som klarar snabba omställningar och måttändringar och . BySprint Fiber 40från Bystronic Scandinavia.


Marknadens effektivaste laserskärning. För att producera våra kunders produkter så effektivt som möjligt arbetar vi enbart med den senaste tekniken. Efter formningen går detaljen direkt till vår avancerade Rapido 3D-laser där vi med stor precision renskär konturer och hål i ett enda moment. Vid laserskärning använder vi oss av den senaste fibertekniken automatisk inmatning som resulterar i en hög produktionhastighet och kvalité. Vi arbetar med laserskärning i Stockholm och arbetar med precision, tillförlitlighet och flexibilitet.


Vi erbjuder serie- och enhetsproduktion av stålartiklar upp till mm tjocklek. Med vår avancerade fiberlaser kan vi skära material såsom mässing, koppar, stål , . Lasertekniken är bra att använda då man ska serie- och stycktillverka en detalj i framför allt tunna . Vi har års erfarenhet av laserskärning. Tekniken är snabb och flexibel, perfekt för att . ALDERHOLMENS MEKANISKA AB Mekanisk verkstad CNC LASERSKÄRNING MONTAGE, Producerad av Mildmedia . Hur fungerar laserskärning ? Vilka material kan skäras med en lasermaskin?


En nästan parallell laserstråle, som normalt är osynlig (infraröd), genereras av laserkällan och riktas med hjälp av speglar eller fiberoptik mot . Skyltstället erbjuder laserskärning i diverse material, från rostfritt till akryl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg