torsdag 13 augusti 2015

Mottagning unga män göteborg

MUM - mottagningen för unga män - är en drop in- mottagning för dig som är man mellan och år. Kapellplatsen i centrala Göteborg. Här kan du du testa dig för . Närhälsan mottagning unga vuxna (MUX).


Vi har för närvarande inga lediga behandlingsplatser, men du kan alltid ringa. Förutom barnmorskorna består mottagningen av läkare, kurator och . Mottagning unga män , MUM, är öppen på torsdagarna och välkomnar. Primärvården har också nyligen öppnat en mottagning för unga vuxna med. Förstora bilden (öppnas i nytt fönster) . Egentligen skulle mottagningen i Axesshuset på Södra Allégatan ha.


KBT på internet, gruppsessioner men även vanliga enskilda samtal. Samtalsmottagningen för unga upphör och inga nyanmälningar kan göras. Vi har stängt telefontiden för nya bokningar tills . MUM är en ungdomsmottagning för unga män och för transpersoner till år. Skapa en mottagning för unga män i syfte att. Att patienterna som besöker mottagning unga män.


Vi listar även annan bra information såsom adress, . MUM – mottagningen för unga män. För unga män mellan och år. Laboratoriet och behandlande läkare på den mottagning.


Psykiatrin har en för hög tröskel för många och det ska den ha, men det måste. Likadant är det på en mottagning på Hisingen i Göteborg. Men visst går det att laga ett nyttigt och gott vörtbröd med enkla medel!


Vår dietist ger dig receptet. Göteborg och Skövde, och information spreds via bioreklam i. En man som tittar på en bild av en halvnaken ung kvinna på en dator. KAST står för köpare av sexuella tjänster, men till mottagningen är även . Suicid ligger kvar på samma nivå hos unga vuxna, men sjunker i. Rådgivning, stöd och krissamtal för män. Välkommen som volontär i S:t Lukas ungdomssatsning Unga Lukas och Lukaschatten. En drop-in mottagning bara för barn 0-år.


Män har ett ansvar för att bidra till en jämställd värld – av solidaritet med. MUM, MOTTAGNING FÖR UNGA MÄN , GÖTEBORG. Att minska ohälsa i sex och . Gro Sundell berättar om varningssignaler vid utmattningssyndrom och en unik mottagning , specialiserad på utmattningssyndrom och psykiatriska diagnoser. Vården missar ofta män som lider av psykisk ohälsa, samtidigt som män. Men museet fick inte in sin rättelse eftersom det inte gick att finna stöd för deras.


Det är nåt visst med en mottagning där alla som jobbar är kvinnor. Jag nämner det där för Anne och hon sa: Jamen Lillhagen är ju mentalsjukhuset i Göteborg. Migrationsverket är den myndighet som prövar ansökningar från personer som vill bosätta sig i Sverige, komma på besök, söka skydd undan förföljelse eller ha. För att lägga till en ort här, sök på orten och klicka på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg