torsdag 28 april 2016

Studsmatta test

Studsmatta : modeller i test. Updated Utomhus-studmattan är idag ett naturligt inslag i de svenska villaträdgårdarna till barns, ungdomars men även . Funderar du kanske på att köpa en studsmatta till trädgården? Läs det här först och se vårt stora test av vanliga studsmattor.


Många som funderar på att köpa en ny studsmatta letar efter oberoende test av.

För dåligt väder för att hoppa studsmatta , men kroppen är full av energi? Den är stabil, säker och har en ordentlig studs med mjuk . Här presenterar vi den studsmatta som fick betyget Bäst i Test. Säkerheten är viktigt när man köper en ny studsmatta - bäst pris online.


Nu när våren sakta men säkert kryper in över Sverige blir allt fler sugna på att spendera sina dagar ute i det fina. Testvinnaren Challenger är en mycket omtyckt studsmatta med fantastisk. Forskningsinstitut (SP) utsåg NORTH Challenger till Bäst i Test i deras stora test.


Trampolinspecialisten har blivit utnämnda till bäst i test med sina studsmattor.

Läs allt om vår testvinnande studsmatta samt hur testet gick till! Följande detaljer testades på varje studsmatta. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut testade marknadens ledande studsmattor i nordens största och. Enkel att ta sig I och ur.


Grov och kraftig konstruktion. Världens säkraste studsmatta - trampolin. Vi har eliminerat av alla produktrelaterade skador och hoppning säker för barn (och vuxna) i alla åldrar! En sammanfattning av provningarna redovisas . Föräldrar med yngre barn brukar leta efter en riktigt säker studsmatta med till ex fotskydd (eftersom de små inte hoppar i mitten utan springer längs kanten) . BERG Favorit har utsetts till ”bäst i test ” och BERG Champion till ”bästa.


Men studsmattorna har brister i säkerheten vilket kan leda till allvarliga personskador. Det visar Testfaktas test av sju modeller. Men vi kan inte utse någon som är bäst i test , eftersom två av de tre.


Halens studsmatta ställde till lite besvär med en utstickande svetsfog. Berg favorit studsmatta - köp online med fri frakt och snabb leverans hos Träningspartner! Vikt klarat i test : 1kg.

Tänkt köpa en studsmatta från rusta (mest pga att den är så stor). This Pin was discovered by Birgitta Björken. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Går du också i tankarna att köpa en studsmatta till trädgården? Vilken blev bäst i test och vilken är inte alls särskilt bra? Här visas hur delar av testet utfördes. Att hoppa studsmatta är ett underhållande sätt att träna som passar både vuxna och barn. Det är inte bara roligt, det ger även en skonsam träning för knäleder . Men hur säkra är egentligen dessa studsmattor?


Här nedan tar vi info från testet via Bäst i test. Bäst i test blir studsmattan Favorit från holländska Berg, tack vare sin kombination av . Hitta bästa pris och läs. Välj rätt studsmatta till din trädgård.


Vill du ha roligt ute i sommar? Tänk på att hoppa säkert och använd tillbehör som skyddsnät och kantskydd. En studsmatta är roligt för både små och stora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg