onsdag 30 maj 2018

Programmera knx själv

I dessa fall klarar man sig med den allra enklaste multimetern. Ur denna kan växelspänningens frekvens f (Hertz) räknas ut. Fluke 2FC kan du använda som multimeter , som värmekamera och för loggning.


AC-ström ( med iFlex) och frekvens. Tryck för att mäta frekvens.

Vid mätning av 10A kan instrumentet mäta i högst sekunder. Nykomlingen är en multimeter i precisionsklassen. Digital multimeter som kan kopplas till en dator.


Förutom spänning, ström resistans och kapacitans kan multimetern även mäta frekvens och temperatur. Det kan också mäta frekvens och jämn temperatur. Till att börja med kan vi gå över några av de olika delarna av en multimeter.


MÄTA FREKVENS OCH DRIFTSPERIOD. Volt, Amper och fas meter med hög.

Alla fakta, när de behövs i fält. Med instrumentbussen GPIB kan man kommunicera med olika apparater. Hej, Jag är på jakt efter en schysst multimeter som inte blir.


Min andra version mäter med låg frekvens och den använder jag för att mäta. Mäta frekvens på spänning. MX355) tryck ner ”zero” tangenten och starta tången med den nertryckt.


Ange topp-toppvärde (Ut-t) effektivvärde (U) medelvärde (U ) frekvens (f), skriv värden i tabellen. Vid laborationen kommer Du att få mäta på en okänd spole med en serieresistans. Men för hobbyisten kommer man ofta långt med en multimeter i. En enhet som endast kan mäta volt kallas för voltmeter, därför kallar man just . En suverän spänningsprovare för säker kontroll av spänning och frekvens som enkelt. Med mm mellan spetsarna kan man mäta i vägguttag med en hand. Prisvärd multimeter med automatisk avkänning av mätområdet.


Kan mäta alla de vanliga storheterna (resistans, spänning, ström) samt kontinuitet, frekvens. Multimeter automatisk med Bluetooth. En multimeter som klarar att mäta det mesta.


Detta professionella universalinstrument kan mäta många parametrar som inte kan mätas med vanliga instrument.

Används till att mäta och jämföra. Visa tråd - Aktivt delningsfilter. Frekvens , 10Hz, 100Hz, 1kHz, 10kHz, 1kHz. Genom att använda en multimeter som visar konduktansen istället?


Det roterar med elnätets frekvens , om statorn är 2-polig, har en lindning för. Om man har utrustning för att mäta ström och spänning kan man använda sig av formeln. Spänningen kan mätas upp med en multimeter om man vil veta om den . Går det att använda en multimeter dvs ohmmätare för att mäta.


Det går utmärkt att mäta motståndet över lindningarna med en vanlig multimedier. Utrustning: En relaxationsoscillator, en digital multimeter för att mäta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg