fredag 13 januari 2017

Enicon halmstad

Enicon är ett konsultföretag med inriktning mot energi och kraft som erbjuder. Ett par gånger varje år samlas hela Enicon tillsammans med representanter från huvudägaren Kryss Invest för att lyfta aktuella . Sedan tidigare har vi kontor i Borås, Gislaved samt Halmstad och nu etablerar vi oss även i Örebro där en rekryteringsprocess är pågående. Vi har stärkt upp vårt lag med två nya medarbetare som kommer att stationeras i Halmstad. Hesham Elkhbai tillträder som projektledare den februari. Enicon har etableringar i Halmstad , Borås och Örebro med planer på expansion på Gotland.


See who you know at ENICON AB, leverage your professional network, and. Vi har vårt huvudkontor i Borås med etableringar i Halmstad , Gislaved och Växjö. Lediga Till Halmstad jobb i Varberg på Indeed. Sök lediga Expansion jobb Halmstad , samlade från alla Svenska jobb siter. Hos oss på ENICON arbetar vi just med dessa ledor glädje, flexibilitet, utveckling.


Vi söker nu beredare till våra kontor i Halmstad , Borås och Växjö men även . Jörgen Andersson, Rejlers Sverige AB, Halmstad. Lars-Ola Andersson, Fortum Sverige. Markus Lundin, Enicon AB, Halmstad. Har du ett brinnande intresse för elkraft och energi och är. Vi förvaltar och förädlar fastigheter belägna i Halmstad med omnej där våra.


Karta och vägbeskrivning. Nu söker vi en person som är intresserad av. Jobbar du med elberedning idag? Erfaren elberedare till Enicon. Creacon Halmstad Konsult AB.


Besiktning el, tele, data, 1. Hos Enicon arbetar vi i lag, med glädje, flexibilitet, utveckling och förtroende som ledord. Vid våra etableringar i Borås, Halmstad och Örebro arbetar vi bl. Då har vi tjänsten för dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg